Több bejelölt opció elmentése egy mezőbe – SalesAutopilot

Autopilot opciók

Tartalom

  bináris opciók az 1 hez bináris opciók 1 eurótól

  Ha szeretnénk kapcsolatba lépni a feliratkozóinkkal, a Sales Autopilot  kiváló választás. Egy pár egyszerű lépéssel összekapcsolhatjuk az OptiMonk Kampányunkat a Sales Autopilot fiókunkkal, így a Kampányban feliratkozók a Sales Autopilot listánkba kerülnek automatikusan.

  A Tesla munkatársai viszont folyamatosan azon dolgoznak, hogy a rendszer a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a tulajdonosok számára, még ha ők nem is feltétlenül elégedettek az alkalmazott módszerrel. Sok kritika éri például azt a biztonsági funkciót, hogy amennyiben a sofőr keze nincs a kormánykeréken, az autó rövid időn belül figyelmeztetni kezdi, hogy tegye vissza, és ezt az Autopilot meglehetősen kitartóan tudja ismételgetni.

  A Sales Autopilot fiókunkba bejelentkezve kattintsunk a Beállítások majd Integration gombokra: Válasszuk ki az API keys opciót a lenyíló ablakban: Amennyiben nincs még API kulcsunk, úgy kattintsunk az Add API key opcióra: Ez után be kell másolnunk az Username és a Password mezők adatait az OptiMonk oldalon lévő ablakba, a következőek szerint: Miután bemásoltuk az adatokat a Sales Autopilot rendszeréből, autopilot opciók nevet az integrációnak, majd kattintsunk a Kész gombra.

  Lehetőségünk lesz kiválasztani a következő ablakban, hogy a feliratkozóink melyik Sales Autopilot listába kerüljenek be: Válasszuk ki a használni kívánt listát, majd kattintsunk a Kész gombra.

  hogy millió opciót scalper ma bináris opciókhoz

  Az utolsó lépésben lehetőségünk lesz összekapcsolni a Sales Autopilot lista mezőit a Kampányunk beviteli mezőivel: Ha kész vagyunk, kattintsunk a Kész majd jobb fent a Tovább gombra a beállítások elmentéséhez.

  Hasznos volt ez a cikk?

  valódi lehetőség mi ez a bináris opciók megfordítási stratégiája