Heti bitcoin árfolyam elemzés: csúcson a bitcoin - abwind.hu

Bitcoin csúcs, csúcs Archives - abwind.hu

Hétfőn egy elég erős kilengéssel kezdte a hetet a bitcoin. A múlt héten még környékén indult a kereskedés, ami a hét közepére dollárig kúszott fel.

Bitcoin, kriptodeviza cikkeink

Vasárnap éjjel tetőzött az árfolyam ismét valamivel 11 ezer dollár alatt, amire a piac válasza egy jelentős letörés volt dollárról dollárig. Ez történt a héten a bitcoinnal: elnöki adóbevallás, hekker támadás, fundamentumok mozgatják az árfolyamot A vasárnapi árfolyam kilengés oka elképzelhető, hogy a friss híreknek volt köszönhető.

A New York Times ugyanis kiadott egy cikket az amerikai elnök adóbevallásáról. Ebből pedig kiderült, hogy abban az évben, amikor Trumpot megválasztották, mindössze dollár adót fizetett az elnök, ami átszámítva még magyar viszonylatban is igen csekély összeg.

Szárnyalás után összeomlás - Néhány nap alatt esett össze a Bitcoin Portfolio Cikk mentése Megosztás Az év elején sokan temették a bitcoint, azonban a kriptodeviza a hatalmas tavalyi zuhanása után szép lassan magára talált és az árfolyam április végétől június végéig valósággal szárnyalt. A nyár folyamán azonban megtört a lendület, majd heves csapkodás kezdődött. Szeptemberben úgy tűnt, hogy folytatódhat az emelkedés, a bitcoin azonban szeptember végén hatalmasat zuhant. Az esés mögött álló lehetséges okok mellett megnéztük, hogy mit mutat a grafikon és merre mehet az árfolyam. A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.

A bizonytalanság pedig minden bizonnyal jót tett a bitcoin árfolyamának, ami a hírre reagálva hirtelen megugrott. Annak ellenére, hogy még Trump adóbevallása sem tudta kiverni a biztosítékot annyira, hogy 11 ezer dollár fölé kerüljön a bitcoin, egyelőre továbbra is pozitív képet fest a szeptember hónap értékelése.

Kövessen minket!

Több elemző is rávilágított arra, hogy már 65 napja tartózkodik a bitcoin árfolyama a 10 ezer dollár feletti árfolyam szinten, ezzel pedig új csúcsot ért el a kriptopénz. A piac bebizonyítja, hogy a medvéknek nincs igaza.

Mindig van idő feladni és csatlakozni a bulihoz! Ami a fundamentumokat illeti azonban, a bitcoin köszöni szépen jól van.

  1. Jelzi a bináris opciók jelzőit
  2. Очереди_.
  3. Szárnyalás után összeomlás - Néhány nap alatt esett össze a Bitcoin - abwind.hu

A bányászok végzik a dolgukat, a hash ráta és a nehézségi fok is továbbra is emelkedő trendet mutat. Az elemzések szerint óramű pontossággal hozza a kötelező papírformát a hálózati aktivitás, ami megismételte a korábbi felezés után tapasztalt mozgásokat. Az átlagos hashráta egy nem túl precíz, de jó mutatója az átlagos hálózati támogatottságnak, mely továbbra is felfelé halad még a szeptember közepi csúcs utáni korrekciót követően is.

jelzi a bináris opciós tanácsadókat

Lehetséges, hogy a bitcoin árfolyama tovább is tudott volna a hétvégén felfelé haladni, ha a pozitív piaci eseményeket nem árnyalja a KuCoin kriptopénz tőzsde hekker támadása. A dél-koreai váltó tárcáiból millió dollárnyi kriptopénz tűnt el.

Bitcoin ár, árfolyam grafikon, Bitcoin árfolyam a kezdetektől

A lopott bitcoin csúcs egy része az Uniswap DeFi tokenjeire és már altcoinokra lett átváltva, és egyelőre nincs is meg az elkövető. A támadás közvetlenül nem hatott a bitcoin árfolyamára, de ha valamit láthattunk már az elmúlt években az az, hogy ha támadás ér egy kriptopénz tőzsdét, az átmenetileg mindenképpen visszaveti a lelkesedést a növekedés iránt.

Ahhoz, hogy további növekedést tudjon produkálni az árfolyam, a dolláros ellenállást kellene átlépni a 0. Az 50 napos mozgóátlag és a lefelé mutató trendvonal is a 11 ezer dollárt jelöli ki a közeljövőben a következő ellenállás szintjeként.

Ha az árfolyam ezekről a szintekről ismét visszapattan, akkor feltehetően az árfolyam lefelé fog tovább csorogni.

hogy a számítógép maga keressen pénzt

Ha erre sor kerül, a kritikus támaszt a dollár adhatja. Ez egyben a CME gap szintje is, amit oly sokan várnak, hogy záruljon, hogy lassan önbeteljesítő jóslat lesz belőle.

Ha viszont sikerülne áttörni az felső ellenállásokat, az árfolyam megállíthatatlan lenne, 12 ezer dollár a következő cél. Ami a közeljövőt illeti, látható, hogy még a múlt hét eleji árfolyam kilengés sem volt igazán látható a bitcoin piacán.

A szeptember eleji esés ennél jóval nagyobb árfolyam változékonyságot hozott, ami a szélesebb Bollinger banden látszik is. A közelmúltban szűkülő Bollinger sáv azonban azt mutatja, hogy várható, hogy ismét kitör majd az árfolyam a közeljövőben.

Iratkozz fel a CryptoFalka heti hírlevelére:

A momentum indikátorok szerint a hétvégére a bitcoin a túlvett tartomány felé indult meg bitcoin csúcs RSI szerint, innen csapták le a befektetők a bitcoin árát ismét a dolláros árfolyam tartományba. Tegyük hozzá, hogy bitcoin csúcs árfolyam esés semmilyen különösebb forgalom növekménnyel nem járt, ami mindenképpen reménykedésre adhat okot, az árfolyam növekedésére spekulálók között.

Történelmi csúcson a bitcoin árfolyama Huszonnégy órával korábban, szerda reggel még a 12 ezer dolláros rekordszint áttöréséről szóltak a hírek. Csütörtök délelőtt háromnegyed tízkor 14 dolláron állt a jegyzés, ami napi szinten 5,46 százalékos, a hét nappal korábbihoz képest pedig 48,26 százalékos emelkedést jelent. Az eddig napi maximum 14 dollár volt.

Ha a 4 órás grafikonon az MACD mutatóját vizsgáljuk, akkor láthatjuk, hogy az egyre növekvő árfolyam, egyre kisebb momentum indikátorral járt kéz a kézben, ami a hagyományos divergencia iskolapéldája és ezáltal várható volt kisebb mértékű visszaesés az árfolyamban.

A hétvégi árfolyam változékonyság a derivatív piaci szereplőket is érzékenyen érintette.

Bitcoin árfolyam grafikon, BTC/USD, bitcoin ár, árfolyam

Úgy tűnik ismét hozzá kell szoknunk, hogy Bart Simpson visszatér a bitcoin kereskedésbe. Ekkor ugyanis a Bart hajának cikk-cakkos vonalát követi az árfolyam: először hirtelen meredeken felfelé emelkedik majd nem sokkal később kis oldalazgatás után jelentősen letörik.

üzletközpont chusovoy

Kitekintés a jövőre: bitcoin kereskedési ötletek Az alábbi elsőre igen bonyolultnak tűnő grafikon halmazon egy elemző több időhorizonton bitcoin csúcs vizsgálta a lehetséges árfolyam utakat.

Elemzése szerint rövid és hosszútávon emelkedésre kell felkészülni, míg középtávon feltehetően egy hosszabb oldalazó szakasz jöhet majd a bitcoin árfolyamában. Az egy órás grafikon elemzésénél egy kereskedő rövidtávon esést prognosztizált.

  • Instagram
  • То же самое".
  • После короткого разговора между тремя октопауками Синий Доктор предполагал провести сложную серию исследований организма Николь: самая важная стадия включала сбор данных внутри ее тела с помощью которого она вынашивает.

Elemzése alapján a bitcoin várhatóan ismét bitcoin csúcs a 11 ezer dolláros árfolyam csatorna felső részéről és majd valahol dollárnál állhat meg a korrekció. A négy órás grafikonon egy kitörés lehetséges szcenárióját írja le egy elemző. Eszerint ha sikerülne áttörnie az bitcoin csúcs a dolláros ellenállásokat, akkor megállíthatatlanul törhet felfelé 12 ezer dollárig.

Vagyis a legtöbb Bitcoin befektetés esetén bőven elég ha szimplán kitart az ember és bízik az innovációban és a forradalmi technológiában. De ha szeretnénk maximalizálni a profitunkat akkor célszerű már ránéznünk a Bitcoin árfolyam grafikonjára is.

Mindeközben lefelé dollár alatt egyetlen gyertya sem zárt már egy hete, mely további optimizmusra ad okot. A heti grafikon elemzésénél arra világít rá egy kereskedő, hogy az elmúlt évek adatait vizsgálva, amíg a 20 hetes mozgóátlag felett van a bitcoin, további emelkedés várható. Mivel az árfolyam az ichimoku felhő felett van, további bika piaci hangulatot vár a jövőben.