Debreczeni Barnabás

Bitcoin klub

Tartalom

  bitcoin klub

  Bitcoin-eseménynaptár Magyar Bitcoin- blockchain- és kriptovaluta-rendezvények naprakész, országos adatbázisa Mostantól a legjelentősebb európai programokkal kiegészítve. Ide kerül fel minden fontosabb Bitcoin- blokklánc- és kriptopénz-tematikájú esemény, legyen az: meetup, rendezvény, előadás, oktatás, tanfolyam, képzés, konferencia, találkozó, roadshow, szeminárium, webinárium.

  Vagy akár zenés-táncos összejövetel.

  bitcoin klub

  Jelszó: minden jöhet, ami bitcoin klub kriptovilággal kapcsolatos; fontos, hasznos, szakmai, érdekes, értékes. Scamet, ponzit, piramisgyanús eseményt nem rakunk fel.

  bitcoin klub

  Azokat üldözzük. Nagy munka frissen tartani a programfüzetet, de megéri.

  bitcoin klub

  Ha van egy érdekes tipped, küldd el nekünkha Te vagy a szervező, akkor meg mindenképp! Egyébként pedig linkeld! Oszd meg! Hivatkozz rá!

  bitcoin klub

  Hogy mindenki, aki érdeklődik a hazai és az európai kriptoélet változatos témái iránt, hasznát vegye a programoknak. Megjegyzés: az adatbázis elkészítésénél az egyszerűségre törekszünk. Cél, hogy könnyen áttekinthető, átpörgethető legyen a kínálat, ezért a kezdetektől ezt a következetes szerkesztési politikát követjük: egyik oszlopban a dátum, másikban pedig az esemény címe, helyszíne, majd [szögletes zárójelben] a szervező.

  bitcoin klub

  Az adott eseményről ennél részletesebb információt a szervező biztosít, ezt minden esetben a linkre kattintva lehet elérni.