RoharShop - Extra lehetőségek – Minden egyszerűbb!

Egyszerűbb lehetőségek, Qualysoft :: Határtalan lehetőségek, tervezhetőség, egyszerű kezelőfelület - 2. rész

Megjelent: 2 hete Egyszerű, mint az egyszeregy: SimpleJob, ami új fejezetet nyit a toborzásban A koronavírus-járvány második hulláma még jobban a digitális térbe terelte a teljes kiválasztási folyamatot. A toborzók postaládájába özönlő önéletrajzok száma nem látszik csökkenni, sőt, a java még hátra van. A megtriplázódott jelentkezők között a potenciális jelöltek megtalálása és a leendő munkaadó küszöbéig kísérése a megfelelő eszköz nélkül elképesztő időt, energiát és pénzt emészt fel, így nem mindegy, hogy a jelentkezés leadásától az onboardingig vezető út milyen eszközzel van támogatva.

Beköszöntött az újgenerációs torborzóeszközök korszaka: teljeskörű, költséghatékony, gyors - SimpleJob.

egyszerűbb lehetőségek

Maximális jelöltélmény, minimális energiaráfordítás, száz százalék siker: toborzóeszközöd megérkezett A koronavírus-járvány új fejezetet nyitott kivétel nélkül minden ágazatban, így a HR-ben is. Ami néhány éve elképzelhetetlennek tűnt, az mára valósággá vált.

A gyors digitális átállást követelő környezet teljesen új kihívások elé állította a HR-szakembereket is: a toborzás és kiválasztás virtuális menedzselésén túl, a naponta száz számra beérkező jelentkezéseket monitorozni, szelektálni kell, és ezekre válaszokat, értesítéseket is illik küldeni.

A megfelelő megoldás hiányában ez nem csak egyszerűbb lehetőségek időigényes, de akár kontraproduktív is lehet.

Hiszen mi van akkor, ha a tökéletes jelölt önéletrajza a csordultig töltött virtuális levelesláda alján hever, ám a nagy e-mail zajban egyszerűen eltűnik? Interaktív állásportál, kifogyhatatlan lehetőségekkel Elszalasztani a tökéletes jelöltet, a jelen piaci környezetben, vétek. Épp ezért, egyszerűbb lehetőségek mindegy, hogy milyen eszköz segíti a HR-szakember munkáját, hiszen egy jó megoldással nincs kiaknázatlan tehetség.

egyszerűbb lehetőségek

A SimpleJob egy olyan toborzó eszköz, ami fokban lefedi a toborzást, egész az álláshirdetéstől kezdve, a jelöltkezelésen, kapcsolatfelvételen át a kiválasztásig. A toborzóeszköz kifejezés itthon kevéssé ismert, pedig rengeteg időt és költséget tud spórolni az álláshirdetőknek, elvégre nem kell új szoftvert vásárolni, implementálni.

Határtalan lehetőségek, tervezhetőség, egyszerű kezelőfelület - 2.

De mégis a már megszokott nagyvállalati rendszerek összes előnye összepontosul benne. Gyors, rugalmas és költséghatékony. Az oldalunk rengeteg hasznos alaptartozékkal van ellátva, ilyen a jelöltkezelő is, ami az adott pozícióra pályázott összes embert önéletrajzzal, profillal, videós bemutatkozással, az aktuális státuszával együtt listázza.

A koronavírus miatt rengeteg CV torlódik fel a toborzóknál, így a kiválasztás is sokkal több időt vesz igénybe. A SimpleJob többek közt úgy tud időt spórolni számukra, hogy lehetővé teszi az azonnali kommunikációt a munkaadó és a jelölt között.

Egyszerűbb hitelfelvételi lehetőségek külföldön dolgozóknak

A jelöltkezelőben a státuszolás is hasznos funkció: a rendszer automatikusan, egyetlen gombnyomásra elküldi a jelentkezőnek az értesítést jelentkezése állapotáról. Így az álláskeresők is tudják, hogy reménykedhetnek-e még, vagy nézelődjenek tovább. A piac igényeire tervezve Az asztali számítógépről, mobilappból és mobilwebből is elérhető pénzt keresni ellenőrzött webhelyek 2022 nagyon népszerű az álláskeresők körében, így magas számú jelentkezést generál.

Hisz nem csak a munkaadóknak nyújt komplex segítséget, hanem a munkavállalóknak is.

Terasy - alternatív programindítási- és belépési lehetőségek

A felhasználóbarát felületnek köszönhetően akár két villamosmegálló is elegendő arra, hogy az ember létrehozza álláskereső profilját és egyetlen gombnyomással küldje el jelentkezéseit. Figyelünk a piaci visszajelzésekre és a statisztikákra is, amelyek azt mutatják, hogy a munkakeresők több, mint 85 százaléka mobilon, mobilweben vagy mobilappon használja az oldalt.

Határtalan lehetőségek, tervezhetőség, egyszerű kezelőfelület - 2. rész

A karrieroldalak nem minden esetben vannak mobilra optimalizálva, viszont nálunk ez fontos eleme volt a fejlesztésnek, ez teszi lehetővé, hogy akár két perc alatt beregisztrálhassanak.

Ráadásul, nálunk egyetlen online profillal egy kattintással tud jelentkezni állásokra.

egyszerűbb lehetőségek

Ezt sem kell feltölteni, szerkeszteni, egyszerűen az eszközéről elkészíthető. További fejlesztéseink is az álláskeresőket fogják támogatni. A már ismert chates felületen, pár kérdésre válaszolva szépen összeállítjuk nekik egyszerűbb lehetőségek önéletrajzukat.

Az árazásnál is az egyszerűségre, átláthatóságra figyeltünk. Nem különböztetünk meg pozíciókat, kategóriákat, hogy kiszámítható maradjon az ár. Eseményajánló Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni.

Jegyek Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval.

  • E-mailek formázása (egyszerű szövegként és HTML-ben)
  • Szuper jel bináris opciókhoz
  • A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények jobbá tételére, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.
  • Két vágó PVC cső mm hosszú és mm átmérőjű.
  • Egyszerűbb hitelfelvételi lehetőségek külföldön dolgozóknak