Tartalomjegyzék

Első üzletközpont

Tartalom

  Első üzletközpont Wikimédia Commons tartalmaz Duna Plaza témájú médiaállományokat.

  bináris opciók binarytrader

  Átadására Magyarországon az addigi üzletközpontok Budai SkálaFlóriánSkála Metró és a jellegében leginkább hasonló SUGÁR után ez volt az első amerikai típusú plaza más néven mallamelynek újdonsága és vonzereje abban rejlett, hogy komplex módon, egyetlen hatalmas, fedett térben integrálta a modern fogyasztói társadalom alapvető igényeit: az akár egész napos családi programot kínáló bevásárlási, fogyasztási és szórakozási lehetőségeket.

  A 34 ezer négyzetméteres kereskedelmi területen üzlethelyiséget alakítottak ki. Mára ezt a folyosót is benépesítettek az üzletek.

  ollclub bináris opciók

  Az üzlethelyiségekre óriási kereslet mutatkozott, ezért határozták el a parkolóház és a főépület közötti hidak beépítését, a tetőtérben pedig fitneszközpont és két új, fős moziterem létesítését. A Duna Plaza vezetése a komplexum modernizálásával próbálta visszahódítani a közönség legalább egy részét: -ben 1,5 milliárd forintos beruházás keretében felújították az épület belsejét, korszerűsítették a teljes gépészetet az elektromos rendszert, a vizesblokkokat és a légkondicionálásta belső tér üveg- és fémborítást kapott, a jégpályát eltüntették, helyére többszintes vendéglátóteraszt építettek, vízesésselkiülőkkel.

  ingyenes bináris opciós platformok

  A jelenlegi parkolóház gépkocsi számára biztosít parkolóhelyet.