Google-fiók törlése fájlok elvesztése nélkül:

Hogyan lehet törölni a localbitcoins fiókot

1. lépés: Tájékozódás arról, hogy mivel jár a fiók törlése

Deaktiválhatod Pinterest-fiókodat, ha egy kis szünetet tartanál, vagy véglegesen törölheted, ha többé nem szeretnél bejelentkezni. Ha üzleti fiókod van, a végleges törlése előtt kapcsolatba kell lépned velünk.

A fiók deaktiválása Pinterest-fiókod deaktiválása után fiókod és tábláid többé nem lesznek láthatók a Pinteresten.

a jövedelem formái a hálózatban

Ha mégis meggondolod magad, fiókod újraaktiválásához egyszerűen csak jelentkezz be. Kattints a z gombra a Pinterest oldalának tetején Válaszd ki a Beállítások szerkesztése lehetőséget Kattints a Fiók beállításai elemre a képernyő bal oldalán Kattints a Fiók beállításai alatt található Fiók deaktiválása gombra Oszd meg velünk, miért tartanál szünetet, majd kattints a Fiókom deaktiválása gombra Koppints a z ikonra a Pinterest-profilod tetején Válaszd ki a Beállítások szerkesztése lehetőséget Görgess legalulra, és koppints a Fiók deaktiválása elemre Koppints a Fiók deaktiválása lehetőségre a megerősítéshez Koppints a z ikonra a Pinterest-profilod tetején Válaszd ki a Beállítások szerkesztése lehetőséget Görgess legalulra, és koppints a Fiók deaktiválása elemre Koppints a Fiók deaktiválása lehetőségre a megerősítéshez Ha ellenőrizni szeretnéd, hogy a fiókod valóban inaktív-e, nyisd meg a profilod URL-jét.

  • Google-fiókját bármikor törölheti.
  • Hogyan TÖRÖLHETI véglegesen a Facebook fiókját – as frissítés
  • Stratégia minden ötletes csak bináris opciók
  • Helyi bitcoin változik
  • Valójában bonyolultabb.

Az ellenőrzéshez ne jelentkezz be a fiókodba, mert így ismét aktiválni fogod. Ne feledd, hogy fiókod deaktiválásával nem szabadul fel sem a felhasználóneved, sem a hozzá tartozó e-mail-cím.

dolgozzon otthonról ami működik

Amennyiben meg szeretnéd változtatni felhasználónevedet vagy e-mail-címedetdeaktiválás helyett módosítsd őket a beállításokban. A fiók végleges törlése Akkor töröld a fiókodat, ha végleg búcsút szeretnél venni a Pinteresttől. Fiókod törlése azt jelenti, hogy többé nem kaphatod vissza pinjeidet és tábláidat.

Hogyan kell Facebook fiókot törölni telefonról

Ha a 14 nap letelte előtt mégis meggondolod magad, egyszerűen jelentkezz be e-mail-címeddel és jelszavaddal, és mi elküldjük neked a az újraaktiváláshoz szükséges linket.

Az elhunytak fiókjának deaktiválása Fogadd részvétünket.

Mi történik, ha végleg törlöm a Facebook-fiókomat? Nem fogod tudni újraaktiválni a fiókodat. A profilod, a fényképeid, a bejegyzéseid, a videóid és minden egyéb általad beállított tartalom végleg törlődik.

Amennyiben  kapcsolatba lépsz velünkdeaktiváljuk az elhunyt családtagok fiókjait. Amint deaktiváltuk a fiókot, az többé nem lesz hozzáférhető. A Pinterestet használó emberek védelme érdekében soha nem adunk ki személyes információkat és bejelentkezési adatokat.

kereset az interneten 500 feladatonként

További cikkek.