A vizsgálandó fájl- és üzenettípusok meghatározása

Kiterjesztési lehetőséggel

Tartalom

  Nyomtatás Fájlkiterjesztések kezelése egy biztonságimásolat-fájl kategóriában A biztonságimásolat-fájlok minden kategóriája egy fájlkiterjesztés-listát tartalmaz.

  kiterjesztési lehetőséggel

  Azonban hozzáadhat egy fájlkiterjesztést egy biztonságimentés-kategóriához. A Norton azonosítja a hozzáadott kiterjesztéssel rendelkező fájlokat, és biztonsági mentést készít róluk az adott fájlkategóriában.

  kiterjesztési lehetőséggel

  Ha például az Office dokumentumok kategóriában. Szerkesztheti vagy törölheti a meglévő fájlkiterjesztést vagy a kiterjesztési lehetőséggel fájlkiterjesztést.

  1. Fejlesztő: Cisco Systems, Inc.
  2. Много подобных историй, - сказала Николь, допивая воду.
  3. Девчонок, подбросила ее в рюкзак Поднявшись, он подошел к Николь.

  A fájlkiterjesztés legfeljebb 25 karakterből állhat. Visszaállíthat egy fájlkategóriát az alapértelmezett kiterjesztésekre. Amikor alaphelyzetbe állít egy fájlkategóriát, a Norton visszaállítja az előzőleg eltávolított alapértelmezett fájlkiterjesztéseket és eltávolítja a hozzáadott fájlkiterjesztéseket.

  kiterjesztési lehetőséggel

  Fájlkiterjesztés hozzáadása egy biztonságimásolat-fájl kategóriához Indítsa el a Norton programot. Ha látja a My Norton ablakot az Eszközbiztonság lehetőség mellett, kattintson a Megnyitás elemre. A Norton főablakában kattintson duplán a Biztonsági mentés opcióra, majd a Biztonsági mentések lehetőségre. A Biztonsági mentés beállításai ablakban, a Mi lapon, a Fájltípusok elem mellett jelölje be a Fájltípus szerkesztése lehetőséget.

  Hogyan változtathatom meg a fájlkiterjesztést? Módosítsa a fájlkiterjesztést online Hogyan lehet megváltoztatni a fájl fájlformátumát a címben. Módosítsa a fájlkiterjesztést online Ma elemezünk egy ilyen pillanatot .

  A Fájltípusok alatt, egy fájlkategória mellett kattintson a Konfigurálás hivatkozásra. A megjelenő ablakban kattintson az Új hozzáadása gombra.

  Használata[ szerkesztés ] A fájlnévkiterjesztések egyfajta metaadatnak tekinthetők. Ezeket általában arra használják, hogy információt adjanak arról, hogy az adatok hogyan tárolhatók a fájlban. A pontos meghatározás, amely megadja a fájlnév nevének meghatározására vonatkozó kritériumokat, a használt fájlrendszer szabályai közé tartozik; általában a kiterjesztés az a pont, amely a pont karakter utolsó előfordulását követi ha van, például: txt a readme. A UNIX-szerű operációs rendszerek fájlrendszerei nem különítik el a kiterjesztés metaadatait a többi fájlnévtől. A pont karakter csak egy másik karakter a fő fájlnévben.

  Írja be a felvenni kívánt új fájlkiterjesztést. Kattintson az OK gombra.

  A vizsgálandó fájl- és üzenettípusok meghatározása A program alapértelmezés szerint a számítógépen található összes fájlt, valamint minden kimenő és bejövő e-mail üzenetet megvizsgál.

  Fájlkiterjesztés szerkesztése egy biztonságimásolat-fájl kategóriában Indítsa el a Norton programot. A megjelenő ablakban válassza ki a szerkeszteni kívánt fájlkiterjesztést, majd kattintson a Szerkesztés lehetőségre.

  Szerkessze a fájlkiterjesztést.