Navigációs menü

Legkövérebb satoshi. Hírkeresõ - a legnagyobb hírportál

Tartalom

  legjobb stratégiák a turbóopciók kereskedésére

  Ha a felsorolt lapok valamelyike nem felel meg a fenti feltételeknek, töröld a listából. A törölt lapok listából való törlésének gyakorlati jelentősége nincsen, tekintettel arra, hogy a piros színből egyértelműen látszik, hogy nincs vele semmilyen tennivaló.

  pénzügyi függetlenségi mutató 0 43

  Ha valamely árva lap — leginkább átnevezés folytán — átirányítássá vált, akkor meg kell nézni, hogy amire átirányít, az árva-e? Ha igen, akkor az átirányítássá vált címet érdemes az új címre módosítani a listában, ha pedig nem árva, akkor törölni kell a listából.

  Neve sokak előtt ismert, hisz eredményeit számos alkalommal könyv formájában is bemutatta, gazdagítva ezzel tudásunkat, ismeretünket. Letelepedünk az elmúlt évek, évtizedek illatával átitatott iratok, dokumentumok közé, s én a miértekről kérdezem alanyomat… együtt. Rendszeresen találkoztam művészekkel is e kiállításokon. Mindössze 5 évet töltöttem ott, de az számomra gyakorlatban sokkal többet adott, mint az egyetemre járók többségének a tanulmányi évek, persze ez nem vonatkozik az elméleti tudásra.

  A használt SQL-lekérdezés Minden vitalapnak és közösségi lapnak meghatározott legkövérebb satoshi van, ami ahhoz nem kapcsolódik, nem oda való a szócikkek vitalapjai például szigorúan az illető cikk tartalmával és szerkesztésével foglalkoznak : a más szócikkekről vagy felhasználókról szóló vitát vidd át azok vitalapjára; a Wikipédia működésével kapcsolatos általános kérdéseket valamelyik kocsmafalon fejtsd ki; a szerkesztéssel kapcsolatos szakkérdésekkel az illetékes műhelyt érdemes felkeresni.

  Ha a szócikk tárgyáról szeretnél vitatkozni, vagy elmondani, hogy véleményed szerint melyik nézőpont a helyes, azt egy fórumon vagy blogon tedd — a Wikipédia nem vitafórum.

  segítséget otthonról

  Porrima eszmecsere Ez a jelen esetben lapot jelent.