Modern lehetőségek és új ajánlások az élelmiszer-biztonság területén | abwind.hu

Modern lehetőségek

modern lehetőségek az emberek segítenek pénzt keresni

Nemzetközi szintre fejleszthetik nyomonkövetési rendszereiket a hazai élelmiszeripari vállalkozások a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform Magyarországra adaptált szabványaival. Az ajánlásokat országos roadshow keretében a Debreceni Egyetem agrárkarán is bemutatták - tájékoztatott közleményében az egyetem.

20. Határtalan lehetőségek

A nyomonkövetési rendszer a nyugat-európai országokban már nem csak az élelmiszer eredete miatt meghatározó, hanem egyfajta piacvédelmi, piacszerzési eszköz is, miután modern lehetőségek emberek egyre inkább egészségtudatosak. Magyarország ezt felismerve ben hozta létre a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platformot, melynek munkacsoportjai hús és hal, tej és tejtermék, bor és pálinka, valamint zöldség-gyümölcs ágazatokban dolgoztak ki globális szabványokon alapuló hazai megoldásokat.

Ezeket ismerteti a platform egy országos roadshow keretében, melynek második állomása volt május 3-án a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara.

modern lehetőségek alapvető kereskedési stratégiák

Mivel karunk kiemelt területként kezeli az élelmiszerlánc-biztonságot, egy GINOP-projekt keretében folyamatban van egy minősített élelmiszerlánc-infrastruktúra kiépítése campusunkon, illetve fontosnak tartjuk, hogy élelmiszermérnök-hallgatóink is tájékozottak legyenek a nyomonkövetési rendszerek terén, számukra külön képzést tartunk majd ezekről — mondta köszöntőjében Komlósi István, a MÉK dékánja. A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform korszerű megoldásokat, automatizált eljárásokat ajánl a hazai élelmiszeripari gazdálkodók és cégek számára, hogy nemzetközi szintre fejleszthessék nyomonkövetési rendszereiket.

modern lehetőségek video bemutató bináris opciók

Mi olyan modern lehetőségeket mutatunk a roadshow keretében, amiket eredményesen beilleszthetnek a folyamataikba — emelte ki a platform egyik alapítója, a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.

A GS1, a világ legelterjedtebb szabványrendszere amellett, hogy összehangolja az élelmiszerlánc szereplőinek tevékenységét, a fogyasztók számára is előnyökkel jár. A fogyasztó egyrészt megtudhatja ezáltal, hogy a választott termék élelmiszerbiztonsági szempontból kifogástalan, és olyan információkhoz is juthat például egy csirkéről, hogy az hol kel ki a tojásból vagy modern lehetőségek hol nevelkedett.

modern lehetőségek gyors pénz technológiák

Azt látjuk, ma már egyre nagyobb az igény az ilyen jellegű tájékoztatásra — tette hozzá Laszlovszky Gábor, a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszeripari Főosztályának vezetője. A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform roadshow-ja keretében, az ország 8 városában vállalkozáshoz szeretné eljuttatni ajánlásait, az év második felében pedig képzéseket is tervez gazdálkodók és élelmiszerfeldolgozók számára.

modern lehetőségek dinara malinina bináris opciók vélemények