Nagy dobás az autópiacon - gyakorlatilag elfelejtheti az önrészt

Opció auto, Négyévente lecserélné autóját? Mostantól könnyebben megteheti

Tartalom

  Szemléletváltást hirdet a Ford Credit az autófinanszírozásban A Ford Credit bemutatta az új, Ford Opció névre keresztelt termékét A Ford Credit, a Ford Motor Company globális pénzügyi szolgáltatója ma mutatta be új, Ford Opció névre keresztelt termékét, amely gyakoribb gépjármű csereciklust és rövidebb finanszírozási futamidőt biztosítva teszi kiszámíthatóvá és tervezhetővé az újautó finanszírozást az ügyfeleknek.

  állásajánlatok a casa foggia tól

  Magyarországon az autópiac elmúlt években tapasztalható növekedése elsősorban a magánvásárlói piac feléledésének köszönhető. A magánvásárlói piac élénkülésének opció auto mozgatórugója pedig az ezen ügyfeleknek kínált különböző finanszírozási konstrukciók igénybevételének növekvő aránya.

  tőzsdei kereskedési tanfolyamok

  A es válság évei után óta dinamikus növekedés tapasztalható a finanszírozási termékek piacán — tudhattuk meg a Magyar Lízing Szövetség hivatalos adataiból. A magánvásárlói piac növekedése a kiskereskedelmi új gépjármű lízing piacon is érezteti hatását.

  Hírszerkesztő Ford Opció fantázianéven a magyar autópiacon is bevezet egy újszerű finanszírozási konstrukciót a Ford Motor Company globális pénzügyi szolgáltatója a Ford Credit — jelentették be minap a cég hazai képviselői.

  Ebben a szegmensben kínál vadonatúj konstrukciót a Ford Credit: a Ford Opció nevű terméket. A Ford Credit a Ford Motor Company saját tulajdonú globális pénzügyi szolgáltatója, melynek Budapesten működő magyar kirendeltsége, a Ford Credit Hungary együttműködő finanszírozó partnerével a Merkantil Bankkal idén egy, Nyugat-Európában már nagy múltra visszatekintő, és rendkívül népszerű lakossági finanszírozási terméket vezet be.

  a bináris opciók legjobb értékelése

  Az Egyesült Királyság autópiacáról származó tapasztalatok azt mutatják, hogy a PCP-finanszírozás eredményeként a vásárlók gyakrabban ülnek át új autóba, opció auto a hagyományos hitelszerződések mellett, illetve akadnak, akik azért maradnak PCP-programok részvevői, hogy idővel több új autót is használhassanak. Hogy működik a Ford Opció? A vásárló kiválasztja új Fordját, a finanszírozási szerződés futamidejét 37 vagy 49 hónapa várható éves futásteljesítményt és a fizetendő önerő mértékét 20 és 30 százalék között A Ford Credit együttműködő finanszírozó partnere a Merkantil Bank Zrt.

  A szerződés lejártakor a vásárlónak két lehetősége van: újra cseréli, vagy megtartja autóját.

  ötletek valódi pénzhez

  Megújítás: A vásárló átülhet egy új Fordba a régi gépjárműve beszámítása után. Ez általában az előző autót értékesítő márkakereskedőnél történik az előre meghatározott Opciós Vételáron, vagy miután saját maga eladta a régi autóját. Miután a vásárló maradéktalanul rendezte a Ford Opció szerződés lezárásához szükséges költségeket, beleértve az utolsó kiemelt lízingdíj összegét is, az Opciós Opció auto esetlegesen fennmaradó összeget Beszámítási Különbözet fel lehet használni önerőként új Fordjának finanszírozásához.

  nem fog keresni minden pénzállapotot

  Megtartás: Ha a vásárló úgy dönt, hogy megtartja az autót feltételezve, hogy az összes havi lízingdíj befizetésre került, akkor csak az utolsó kiemelt lízingdíjat kell befizetni, és övé az autó.

  Mivel a tapasztalatok szerint a ciklikus finanszírozás alkalmazásával az autók használati ideje évre csökkent, a vásárlók akár harmadik, negyedik, ötödik, vagy hatodik Fordjukat is hol lehet a legkönnyebben pénzt keresni feltételekkel finanszíroztathatják.

  Magyarországi piacvezető márkájának pénzügyi szolgáltatója, a Ford Credit azon dolgozik, hogy változtasson a finanszírozás terén uralkodó szemléleten, illetve fejlessze a járművásárlók pénzügyi ismereteit.

  A Ford Opció kizárólag azon Ford márkakereskedésekben érhető el, ahol teljes körűen képzett szakemberek segítenek a vásárlóknak megismerni az új termék által kínált lehetőségeket.

  bevétel az interneten az aktiválási jegyeken

  Kapcsolódó fotók.