GitUp Git2 firmware v1.6

Opció rtsb

Tartalom

  opció rtsb lottmarket bináris opciók áttekintése

  GitUp Git 2 legújabb firmware ban jelent meg a GitUp Git2 modell legújabb szoftveres frissítése. Az alábbiakban foglaljuk össze az újdonságokat illetve a telepítési útmutatót.

  Új funkciók: képarány elérhető a xP 24fps módban is Két féle WiFi mód lehetőség: AP, Station Client Testre szabható be — és kikapcsolás logó Automata WiFi opció a kamera bekapcsolásával automatikusan elindul a WiFi is Kamera módban megjelenik a felvétel szüneteltetése ikon Szín gazdag szín opció kamera és fotó módban alacsonyabb színtelítettség az Élénk beállításhoz képest.

  Csatlakoztasd a töltőt felvétel közben, majd állítsd le. A kamera kikapcsolása után húzd ki a töltőt. Felső és hátsó led egyszer villan fotó készítés közben.

  opció rtsb hogyan lehet jó sok pénzt keresni

  Kapcsold be a kamerát. Az előlapi zöld led és a hátlapi piros led villog a telepítés során. Ha kész a telepítés a kamera automatikusan törli a firmware fájlt. Kapcsold be a kamerát és élvezd az újításokat!

  opció rtsb pénzt keresni pár nap alatt

  Frissítés: A Git2P jelű kamerákon a V1. A két szenzor közt lényegi opció rtsb nincsen, mindkettő a már megszokott kiváló képminőséget produkálja!