Szegély hozzáadása oldalhoz

Opciók szegélye. Pages Mac rendszerre: Szegélyek és vonalak hozzáadása a Pagesben

Megadhatja, hogy hogyan jelenjen meg a szegély.

opciók szegélye bináris opció btc

Ha a szegély és az oldal széle közötti távolságot szeretné beállítani, válassza a Beállítások lehetőséget. Végezze el a módosításokat, és kattintson az OK gombra.

Folyamatos, szaggatott vagy pontozott vonalat adhat hozzá a szövegek tetejéhez, aljához vagy oldalaihoz. Szegélyt is adhat a szövegek köré, és létrehozhat egy szegélyeffektust az oldal egésze vagy egy része körül. Szegély vagy szabály hozzáadása bekezdésekhez Kattintson arra a sorra vagy bekezdésre vagy jelölje ki azokat a bekezdéseketamelyekhez a szegélyt vagy a vonalat hozzá szeretné adni. A Formátum oldalsávon kattintson az oldalsáv teteje közelében lévő Elrendezés gombra.

Kattintson az OK gombra. Ha a dokumentum közepén a szegélyt hozzáadni kívánja, először létre kell hoznia a szakasztörés elemét.

opciók szegélye jelek az opciós vételhez

A Szegély és mintázat párbeszédpanelen tervezze meg a szegélyt: A bal oldali Típus csoportban jelölje ki a kívánt stílust. Ha el szeretne távolítani egy szegélyt, válassza a nincslehetőséget.

opciók szegélye kibaszott pénzt keresni

A stíluscsoportban válassza ki a kívánt vonalstílus-stílust. Jelölje ki a szín gomb alatti nyilat, és válasszon egy szegélyt. Jelölje ki a szélesség csoportban lévő nyilat, és adja meg a kívánt szélességet.

  1. Olymptrade bináris opció
  2. Paritás opció
  3. Helyi bitcoin api
  4. Opciós tanúsítvány és opció
  5. Robotjelek kereskedése

Tipp: Ha ClipArt-szegélyt szeretne használni, jelölje ki a kép gomb alatti nyilat, és válassza ki a szegély grafikus elemét. Ezután válassza a hatókör jobb oldalán lévő nyilat, és válassza ezt a szakaszt — csak az első oldallehetőséget.

A következő lehetőségek jelennek meg. Sorok panel Beszúr egy sort az éppen kijelölt cella vagy sor fölé. Beszúrás alá Beszúr egy sort az éppen kijelölt cella vagy sor alá. Sor ok törlése Törli az éppen kijelölt sor oka t. Oszlopok panel Beszúr egy oszlopot a kijelölt cellától balra.

Ez a beállítás akkor is használható, ha a dokumentum első oldalához ad szegélyt. A Minta mezőben ellenőrizheti a szegély stílusát.

opciók szegélye hogyan lehet a többletjövedelmet 1 másodpercben megjeleníteni

Ha el szeretné távolítani a opciók szegélye egyik oldalról, jelölje ki a kívánt vonalat a minta mezőben. Tipp: Ha módosítani szeretné, hogy a szegély hol jelenjen meg a lapon, válassza a Beállítások lehetőségetés adja meg a margók beállításait.

Hasznos volt az információ?

Ha elkészült, válassza az OK gombot. Webes Word nem teszi lehetővé a szöveg szerkesztését, törlését és új szegélyek hozzáadását.

opciók szegélye gyors kereseti kamat 24 órán keresztül

Ha az asztali Word alkalmazással létrehozott dokumentumokban szegélyt adott meg, Webes Word meg fogja őrizni őket. Lehetséges kerülő megoldásként beszúrhat egy olyan táblázatotamely csak egy cellát tartalmaz, majd beillesztheti vagy beírhatja a kívánt szöveget a cellába.

Megjegyzés:  Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat. A célunk az, hogy ezek a tartalmak felhasználóink hasznára váljanak.

Szegély hozzáadása az oldal köré

Hasznos volt ez opciók szegélye információ az Ön számára? Itt találja az eredeti angol nyelvű cikket.

opciók szegélye mbk kereskedés

További segítségre van szüksége?