Ambiciózus opciós program a Synergonnál - abwind.hu

Opciós leányvállalatok

Tartalom

  opciós leányvállalatok

  Büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást kínáljuk a leginkább elfogadható áron. Szolgáltatásaink közé tartozik a tanácsadás és a tervezés, a képzés és az alapítás, valamint a nemzetközi struktúrák kezelése, a meghatározott célokkal rendelkező és befektetési alapokkal megbízott szervezetek.

  opciós leányvállalatok

  Szakterületünk az online üzleti vállalkozások, például portálok, e-kereskedelmi webhelyek, forex-brókerek és bináris opciós cégek, fehér címkék, leányvállalatok és más online tevékenységek. Az offshore társaságok típusai: Az offshore társaságok nagyobb pénzügyi adatvédelmet kínálnak, mint a nemzeti szervezetek, például a társaságok, a korlátolt felelősségű társaságok vagy a nemzetközi üzleti társaságok IBC.

  Számos offshore jogrendszer rendelkezik kedvezőbb törvényekkel, mint például az Egyesült Államok, Kanada és az Egyesült Királyság. Ezek a joghatóságok versenyeznek a nemzetközi ügyfélkörért, előnyben részesítve a vagyon magánéletét, a részvényeseknek és az igazgatóknak biztosított adatvédelmet, valamint opciós leányvállalatok külföldi határozatok elismerését.

  opciós leányvállalatok