GYIK és hibaelhárítás

Szalag opció, Termékeink a következő kategóriában Zebra - Festékszalagok

Tartalom

  Függetlenül attól, hogy borítékokat, mappákat vagy polcrendszert feliratoz, élvezni fogja a rugalmasságot a Brother szalagok használatakor.

  dolgozzon a trend bináris opciókkal

  A DK folytonos papírszalag erősen tapad a felületre, amelyen elhelyezi, így kiváló megoldást jelent otthoni és irodai környezetben egyaránt. Kiemelt szalag opció Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs Jól olvasható és tartós címke Bemutatás Tökéletes megoldás mappák, borítékok vagy akár polcok feliratozására szolgáló címkék készítéséhez.

  A DK használatakor élvezni fogja a kreativitás nyújtotta szabadságot.

  dolgozzon otthon az interneten keresztül

  Szakszerűen úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes címkézési igénynek. A folytonos papírszalag lehetővé teszi bármilyen méretű címke létrehozását úgy, hogy a szalagot egyszerűen a kívánt hosszúságúra vágja.

  nagyon jó pénz az interneten

  Az eredeti, fehér alapon fekete DK sokoldalú felhasználási lehetőségének köszönhetően kitűnően rendszerezi és dekorálja az otthoni és a munkahelyi környezetet. A DK szalagot a Brother szigorúan tesztelte, hogy Ön a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kellékkel dolgozhasson.

  A cserélhető szalag a legújabb, direkt thermál technológiát alkalmazza, és erősen megtapad az egyes felületeken.

  bináris opciós számla 1 dollártól

  Az eredeti Brother DK feliratozó tekercs használatával biztos lehet benne, hogy készüléke a maximumot nyújtja Önnek és kimagasló minőségű, egyértelmű és jól olvasható feliratokat készíthet.