OKTATÓI ÉS SZEMÉLYZETI MOBILITÁSI LEHETŐSÉGEK | Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Személyzeti lehetőségek

Tartalom

  A hiányos, feltételeknek nem megfelelő vagy határidő után érkező pályázatokat nem áll módunkban befogadni!! A pályázat benyújtásának határideje és módja: Javasoljuk, hogy ne a leadási határidő előtt nappal álljon neki a fogadóegyetem vagy szervezet keresésének, mert a külföldi aláírás beszerzésére sok esetben hét is kell!

  személyzeti lehetőségek dolgozzon otthonról a nők számára

  A pályázatot a központi pályázati kiírás alapján a Neptunban elektronikusan kitöltött, nyomtatott és aláírt pályázati űrlapon kell benyújtani a fent említett mellékletekkel együtt a PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatóságára Február 7. A benyújtott pályázatok elbírálása: A benyújtott pályázatokat a beadási határidőt követő héten belül az egyetem által felállított szakmai bizottság bírálja el, és készít javaslatot az Egyetem Erasmus Bizottsága felé.

  személyzeti lehetőségek 2 ház mennyit keresnek a résztvevők

  A támogatott pályázókkal az Egyetem támogatási szerződést köt a kiutazás előtt, a PTE által személyzeti lehetőségek támogatási szerződés nélkül a szakmai út nem kezdhető meg, utólagos finanszírozásra nincs lehetőség. A támogatott pályázónak a hazaérkezést követő 15 napon belül kötelezően szöveges szakmai beszámolót kell készítenie a KNI MÖPI részére.

  személyzeti lehetőségek az egyéni cég otthon levonása

  Nem előírás, hogy a két egyetem, felsőoktatási intézmény között legyen érvényes megkötött bilaterális szerződés! Amennyiben a pályázónak további információkra van szüksége az adott partner egyetemről, keresse a kari koordinátort is, illetve jelentkezési szándékáról emailben értesítse a kari koordinátort a pályázó.

  személyzeti lehetőségek opció helye