Szoftver beállítások váltása: A szoftverkapcsolók beállítása

Szoftver opciók

Tartalom

  Oldal tetejére Szín kalibrálás Az egyes színek kimeneti fedettsége változhat attól függően, hogy milyen hőmérsékletű és páratartalmú környezetben van a nyomtató.

  Ez a funkció segít javítani a szín minőségét.

  szoftver opciók

  A nyomtató meghajtó a nyomtatóban tárolt szín kalibrálási adatokat használja. Ha nem kívánja használni az adatokat, szüntesse meg a bejelölést.

  Alvás üzemmódban a nyomtató úgy viselkedik, mintha ki lenne kapcsolva. Az alapértelmezett beállítás 5 perc. Amikor az Intelligens Pihentető Mód van kiválasztva, az üzemmód automatikusan beáll a legalkalmasabb bekapcsolási időpontra, melyet a nyomtató használati gyakorisága határoz meg.

  Megjegyzés Ha a Közvetlen nyomtatás, a PictBridge funkcióval vagy a BR-Script nyomtató meghajtóval nyomtat, a kalibrálást a vezérlőpulton kell elvégeznie.

  Lásd: Kalibrálás.

  szoftver opciók

  Újranyomtatás használata A nyomtató memóriájában megőrzi az elküldött nyomtatási feladatot. Az utolsó kinyomtatott dokumentumot újra kinyomtathatja anélkül, hogy a nyomtatási adatokat újból el kellene küldenie a számítógépéről.

  szoftver opciók

  Az újranyomtatás funkcióval kapcsolatos további információkért lásd: Dokumentumok újranyomtatása. Megjegyzés Ha meg akarja akadályozni, hogy adatait mások az újranyomtatás funkció segítségével kinyomtassák, törölje az Újranyomás Használat jelölőnégyzet kijelölését.

  Oldal tetejére Pihentető idő Ha a szoftver opciók egy bizonyos ideig nem kap adatokat időtúllépésalvás üzemmódba kerül.

  szoftver opciók

  Alvás üzemmódban a nyomtató úgy viselkedik, mintha ki lenne kapcsolva. Az Alapértelmezett Nyomtató beállítása mellett az időtúllépés beállítása a gyári alapértelmezett beállításnak megfelelő lesz, amelyet a meghajtón vagy a nyomtatón lehet megváltoztatni.

  Az intelligens alvási mód automatikusan beállítja a nyomtató használati gyakoriságától függően optimális késleltetési idő értéket.

  Ha a nyomtató készenléti állapotban van, a háttérfény nem szoftver opciók, az LCD Készenlét módot mutat, de a nyomtató továbbra is képes adatokat fogadni.

  Ha nyomtatandó fájl vagy dokumentum érkezik, valamint a Go gomb megnyomásakor a nyomtató automatikusan felébred és megkezdi a nyomtatást.

  1. A nyomtatóillesztő-program telepítésének menetére vonatkozó tudnivalókért, lásd „ Illesztőprogram és szoftver telepítése számítógépen ” című rész.