Hálózati kártya Német - Magyar-Német Szótár - Glosbe

Videohálózati bevételek

Tartalom

  videohálózati bevételek

  Kiegyezéssel zárult az Ericsson és az Apple a szabadalmi vitája Kiegyezéssel zárult az Ericsson és az Apple a szabadalmi vitája Az új megállapodás értelmében feloldják a két vállalat között fennálló összes szabadalomsértési kártérítési pert. A hétéves paktum részeként az Apple egy kezdeti összeget utal át az Ericssonnak, ezután pedig folyamatos jogdíjakat fizet. A szerződés konkrét feltételei bizalmasak. A megegyezés pozitív hatásait és a többi licencengedélyezéssel folyamatban lévő IPR-üzleteket figyelembe véve az Ericsson becslése szerint a ös IPR-bevételek milliárd svéd koronára fognak rúgni.

  videohálózati bevételek

  A vállalatok többféle technológiai területen fognak együttműködni, beleértve az 5G fejlesztését, a videohálózat-forgalom kezelését és a vezeték nélküli hálózatok optimalizációját. Az Ericsson és az Apple több technológiai területen is együttműködik majd, többek között az új generációs 5G celluláris szabványok kifejlesztésében, a meglévő vezeték nélküli hálózatok optimalizációjában az operátorok és a felhasználók számára világszerte, valamint a videohálózati forgalom optimalizációjában.

  videohálózati bevételek

  Az Apple-lel létrejött új megállapodás utat ad a két vállalatnak arra, hogy a továbbiakban az új technológiáknak a globális piacra való bevezetésére koncentrálhassanak, és lehetővé teszi a jövőben további közös üzleti lehetőségek kihasználását — jelentette ki Kasim Alfalahi, az Ericsson videohálózati bevételek tulajdonokért felelős igazgatója.

  Céghírek   Nemzetközi Hírek   xSlide Bejegyzés navigáció.

  videohálózati bevételek