Újra 10 ezer dollár felett a bitcoin

Bitcoin dollár, Heti bitcoin árfolyam elemzés: vérfürdő után merre tovább?

A hét elején még dollárról indult a kereskedés, ami a hétvégére már dollárra csökkent a bitcoin árfolyama.

bitcoin dollár legjobb oldal a bináris opciókhoz

Volt egy rövidebb időszak, amikor szombaton 10 ezer dollár alatt is lehetett bitcoint vásárolni, mielőtt lenyugodtak volna a kedélyek az árfolyam esés után. Hozzá kell mondjuk tenni, hogy a hétfői nap kereskedési szünnap az Egyesült Államokban, szóval ha a részvénypiac követi a bitcoin árfolyam mozgását, akkor tovább eshetnek a hagyományos papírok árfolyamai is kedden.

Bejegyzések navigációja

Erre vonatkozóan az utóbbi hetekben egyre több elmélet születik, azonban, hogy mennyire van valóság alapja ennek az kérdéses. De mi vár most a bitcoinra? A 12 ezer dollár felett megnyitott felfelé ívelő trendre maradt-e még valami remény? Ez történt a héten a bitcoinnal: újabb esés hullám indult be a piacokon Fundamentális oldalról nézve a hét végi részvénypiaci eladási hullám extra nyomást helyett az olyan kockázatosabb eszközökre, mint amilyen digitális eszközök vagy a bitcoin.

A részvénypiac nagyjából konszolidálódott a június óta tapasztalt legerősebb két eladói nyomást mutató nap után, mely bitcoin dollár globális gazdasági bizonytalanságot miatt alakult ki.

Bitcoin árfolyam grafikon, BTC/USD, bitcoin ár, árfolyam

Valamennyire már megnyugodott a piac, azonban törékeny az egyensúly. A nagyobb hozamot és egyben nagyobb kockázatot jelentő eszközök helyzete egyelőre bizonytalan.

bitcoin dollár valós internetes keresetek

Miközben a részvénypiacon egyre lehetetlenül magas értékelések kerülnek elő, az árfolyamok mögött továbbra is a FED folyamatos pénznyomtatási munkáját lehet felfedezni, mely az inflációt nyomja előre. Az amerikai dollár a bitcoin árfolyamának egyik legerősebb mozgatórugója volt az elmúlt hónapokban.

bitcoin dollár internetes befektetési menedzsment

Miközben a befektetők profitot realizálnak a részvénypiac egyik legnagyobb visszatérésén, amit az elmúlt hónapokban március óta láttunk, a pénzzé tett pozíciókkal valamit kezdeni kell. Önmagában ugyanis a dollár és készpénz tartása a jelenlegi inflációs gazdasági környezetben egyáltalán nem kedvez a portfólió számára.

Kérdés, hogy a bitcoin meg tudja-e találni a szerepét ebben az új gazdasági modellben. Mindeközben ugyanis a korreláció a bitcoin és az arany árfolyama között egyre magasabb szinteket üt meg.

Májusról augusztusra megduplázódott és már 0,nél jár a két menedék eszköz közötti korreláció.

Ez történt a héten a bitcoinnal: újabb esés hullám indult be a piacokon

Ezek alapján az inflációs félelem valóban a bitcoin vizére avagy piacára hajthat egy sor olyan befektetők, akik értékálló megoldást keresnek az pénznyomtatás ellen. Ahhoz, hogy valóban digitális aranyként kezeljék a befektetők a továbbiakban is, kisebb volatilitásra lenne szükség. Persze egyben a kisebb volatilitás kisebb hozam lehetőséggel is kecsegtet, szóval ez egy örökös kompromisszum a hozam-kockázat tekintetében.

Amolyan róka fogta csuka.

Újra 10 000$-on a Bitcoin árfolyama! Hol lehet az alja?

Bár nem sokat tudott itt tartózkodni a bitcoin, mert a jelentős pszichológiai támasz jól működött. A hirtelen olcsóvá vált 10 ezer dollár alatti bitcoin sokaknál meghozta a vételi szándékot ahhoz, hogy ismét feltartóztassa a további árfolyam esést.

bitcoin dollár hogyan lehet növelni a bináris opciók nyereményeinek számát

A hetet egy igen szűk csatornában, 10 ezer és dollár között kezdte a bitcoin árfolyama, relatív nyugalomban oldalazgatva előre a hétvégi vérengzés után. Egyelőre a 10 ezer dolláros támasz kellően erősnek mutatkozik.

Online Pénzváltó

Ennek ellenére  szombat óta már 4 alkalommal is be-be kacsintott 10 ezer dolláros szint alá az árfolyam, de eddig nem tört ki lefelé a bitcoin. A hétvégi akcióval az árfolyam az 50 napos mozgóátlag és a március 13 óta tartó emelkedő trend vonal alá esett.

bitcoin dollár andrews pitchfork stratégiája bináris opciókhoz

Minnél több időt tölt ebben a régióban a bitcoin, annál nagyobb az esély rá, hogy a 10 ezer dolláros támasz nem tudja tartani magát és a dolláros szinttel kell majd szembenéznie az árfolyamnak mielőtt egy újabb felfelé ívelő trendről beszélhetünk.

A napos mozgóátlag a dolláros szintnél jelentheti az igazán erős támaszt ahonnan visszapattanhat az árfolyam, ha van még momentum az emelkedésben.

Ha sikerül az árfolyamnak a trendvonalra vagy a fölé visszakerülni, akkor a visszapattanás 12 ezer dollárig is elmehet, de ehhez szükséges az, hogy az árfolyam először 11 ezer fölé kerüljön. Ha letörik a támasz, akkor a ezer dolláros támaszt a bitcoin dollár igen erősre duzzadt napos ellenállás adja majd. Ha viszont sokáig 10 ezer bitcoin dollár alá kerülne a bitcoin, akkor az egy abszolút medve szcenáriót vetít előre, erről azonban egyelőre még nincs szó.

A négy órás grafikonon a Bollinger band kiszélesedése kísértetiesen hasonlít az augusztus eleji felívelő szakasz vastagabb sávjához. A mostani helyzetben a támaszt a jelentheti, míg felfelé a dolláros szintet kell áttörni.

Az RSI a szombati zuhanást követően már konszolidálódott a semleges zónában.

Az MACD azonban ad még bitcoin dollár reményt a felpattanásra, mert a 10 ezer dolláros és alatti lokális minimumokat egyre kisebb divergencia mellett érte el az árfolyam, ami bitcoin dollár fordulatot is hozhat az esés után. Kitekintés a jövőre: bitcoin kereskedési ötletek A jelenlegi konszolidációs szakaszra több ötletet is felvázoltak a kereskedők, hogy hogyan alakulhat a továbbiakban a bitcoin árfolyama.

Ezekből szemezgettünk most. A bitcoin dollár grafikonon akár ezres bitcoin dollár is el tud képzelni az alábbi kereskedő, aki szerint az exponenciális növekedés második fázisánál mi szerepel a token tőzsdén. A további esés után pedig re akár ismét eljöhet a 20 ezer dollár felett árfolyam.

Bitcoin Dollár árfolyam grafikon

Elemzésének alapja az Elliot Wave elmélet, melynek második hullámánál tartunk. A nyolc órás grafikonon is felpattanást vár az alábbi elemző már a hónap közepére is.

A május közepe óta tartó trendvonal erős támasznak bizonyul az elmélete szerint ahhoz, hogy megfogja a bitcoint a további eséstől. Az optimizmus a négy órás grafikonon is kitart. Az alacsonyabb volumen adatok nem adnak kellő erőt az utolsó piros csökkenő gyertyákhoz, hogy folytatódjon az esés az elábbi elemzés alapján.

bitcoin dollár a bináris opciók áttekintése rossz

Azért nem mindenki áll ennyire optimistán az előttünk lévő időszakhoz. Az alábbi 4 órás grafikon elemzése alapján további esésre is fel kell készülni, különösen a CME gap zárása miatt a 10 ezer alatti bitcoin valós fenyegetettséget jelent. Ez pedig jelentős félelmet és eladói nyomást is okozhat, ami alapján pedig dolláros árfolyamot vár a szerző középtávon.