Róma - Velencével és Firenzével - repülővel

Ingyenes lehetőség

Elmondta, a felnőttképzésre május e 12 óráig bárki jelentkezhet, aki betöltötte Angol nyelvtudás javasolt, de nem elvárás.

a pénzkeresés minden módja az életben

A május én induló ingyenes képzésre itt vagy itt lehet jelentkezni. Az ITM államtitkára kifejtette, hogy a koronavírus ingyenes lehetőség helyzet elé állította a gazdaságot, ugyanakkor egyben új lehetőséget teremt mindenki számára.

Prágai hétvége

A turizmus, a vendéglátás megtorpanása, a távoktatásra történő átállás, az interneten rendelt házhozszállítás megerősítette és felgyorsította az elmúlt években már érzékelhető folyamatot, az informatikai és számítástechnika felértékelődését — mutatott rá. György László hangsúlyozta, gazdaságstratégiai szempontból fontos az informatikai tudást és képzettséget igénylő munkahelyek megőrzése, létrehozása, mivel ezek válságállók, magas hozzáadott értékűek, hozzájárulnak a gazdaság versenyképességéhez és a magyar családok gyarapodásához.

bináris opciók trend erősségi mutatói

Fotó: AFP Az államtitkár elmondása szerint a 8 hetes informatikai alapozó ingyenes képzést többek között azoknak ajánlják, akik a vírusjárvány miatt munka nélkül maradtak, idejük szabadult fel, vagy fontolgatják az informatikai pályára lépést.

A képzésben törekednek az alapoktól kezdve a mindennapi életben hasznos ismeretek átadására, megerősítésére — ingyenes lehetőség az ITM államtitkára.

Betűméret:

Hozzáfűzte, hogy az informatikai képzést elvégző szülők könnyebben tudnak segíteni a gyerekeknek is a távoktatásban. György László elmondta, hogy a résztvevők a képzés első napjaiban alapszintű informatikai ismereteket szerezhetnek a felhő alapú munkavégzéssel, a biztonságos internetezéssel, a Windows operációs rendszerrel és a hálózati alapismeretekkel kapcsolatban.

A képzés végére a résztvevők Windows operációs rendszer használatára vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el, megismerik a különféle fejlesztési módszertani elemeket, a tervezést, az implementálást, a tesztelést.

György László jelezte, a kurzus záróvizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése egyben lehetőség ad arra, hogy százalékos állami támogatással lehessen tovább tanulni majd a programban elérhető IT-képzések egyikén.

a bitcoin bevételek növekedése

A 8 hetes alapozó képzésre épülő struktúraváltó oktatások várhatóan augusztusban indulnak — jelezte az ITM államtitkára.