ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Állásajánlatok kézikönyvből

Tartalom

  Folyamatban van, Visszalépett, Felvéve stb.

  tőzsdei tréning kereskedőtől

  Bármelyik státusz beállítható, visszaállítható, és újra kiválasztható. A felület logolja, melyik státuszt mikor és állásajánlatok kézikönyvből állította be a cégnél rögzített kontaktok közül.

  valódi pénz online kereset

  Alapesetben a következő státuszok közül lehet választani: Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a kommunikációt a munkavállalók és a munkaadók között, a jelöltet e-mailben is értesítjük a státuszállításról a következő státuszok esetében: Telefonon előszűrve, Interjúztatva, Ajánlat elküldve, Felvéve, Folyamatban van, Visszalépett, Elutasítva.

  Ezek a státuszok a jelölt számára a munkavállalói profiljában is láthatóvá válnak. A Nem felel meg státuszról a jelölt nem kap értesítést, így ez használható saját, belső jelölésként a toborzó számára.

  nem könnyű pénzt keresek

  Személyre szabott státuszok A Státusz beállítások állásajánlatok kézikönyvből kattintva a meglévő státuszok módosíthatók és új, egyedi státuszok is beállíthatók. A saját státuszok esetében beállíthatja, hogy státuszváltás esetén a jelölt automatikus rendszerüzenetben értesüljön-e a státusz módosulásáról vagy sem Profession alap-státuszok esetében ez nem módosítható.

  Amennyiben a saját státusza esetében azt választja, hogy a jelölt értesüljön a státuszváltásról, úgy a munkavállaló az alábbi automatikus levelet fogja megkapni.

  Ennek a levélnek a szövege nem módosítható. Fontos, hogy a saját státuszok nem csak a belépett felhasználó számára, tehát az Ön számára érhetők el, hanem a cégük minden felhasználója, így a kollégái számára is.

  • ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
  • Bináris opciók tov
  • Canon Careers & Jobs - Canon Hungaria
  • Oktató állás, munka | Profession
  • A legjövedelmezőbb befektetés az interneten
  • Álláskeresőknek | Grafton HU
  • Prato home work

  Amennyiben töröl egy saját státuszt, viszont az a státusz valamely jelölt számára jelenleg is be van állítva, akkor bár a státusz törlésre kerül, és a továbbiakban más jelöltek számára nem fogja tudni beállítani ezt a státuszt.

  Annál a jelöltnél, ahol ez az utoljára beállított státusz, ott továbbra is látni fogja a státusz nevét egy " törölt " feliratú jelzéssel.

  otthoni vállalkozások