ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Állásajánlatok kézikönyvből

Tartalom

    Folyamatban van, Visszalépett, Felvéve stb.

    tőzsdei tréning kereskedőtől

    Bármelyik státusz beállítható, visszaállítható, és újra kiválasztható. A felület logolja, melyik státuszt mikor és állásajánlatok kézikönyvből állította be a cégnél rögzített kontaktok közül.

    valódi pénz online kereset

    Alapesetben a következő státuszok közül lehet választani: Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a kommunikációt a munkavállalók és a munkaadók között, a jelöltet e-mailben is értesítjük a státuszállításról a következő státuszok esetében: Telefonon előszűrve, Interjúztatva, Ajánlat elküldve, Felvéve, Folyamatban van, Visszalépett, Elutasítva.

    Ezek a státuszok a jelölt számára a munkavállalói profiljában is láthatóvá válnak. A Nem felel meg státuszról a jelölt nem kap értesítést, így ez használható saját, belső jelölésként a toborzó számára.

    nem könnyű pénzt keresek

    Személyre szabott státuszok A Státusz beállítások állásajánlatok kézikönyvből kattintva a meglévő státuszok módosíthatók és új, egyedi státuszok is beállíthatók. A saját státuszok esetében beállíthatja, hogy státuszváltás esetén a jelölt automatikus rendszerüzenetben értesüljön-e a státusz módosulásáról vagy sem Profession alap-státuszok esetében ez nem módosítható.

    Amennyiben a saját státusza esetében azt választja, hogy a jelölt értesüljön a státuszváltásról, úgy a munkavállaló az alábbi automatikus levelet fogja megkapni.

    Ennek a levélnek a szövege nem módosítható. Fontos, hogy a saját státuszok nem csak a belépett felhasználó számára, tehát az Ön számára érhetők el, hanem a cégük minden felhasználója, így a kollégái számára is.

    • ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
    • Bináris opciók tov
    • Canon Careers & Jobs - Canon Hungaria
    • Oktató állás, munka | Profession
    • A legjövedelmezőbb befektetés az interneten
    • Álláskeresőknek | Grafton HU
    • Prato home work

    Amennyiben töröl egy saját státuszt, viszont az a státusz valamely jelölt számára jelenleg is be van állítva, akkor bár a státusz törlésre kerül, és a továbbiakban más jelöltek számára nem fogja tudni beállítani ezt a státuszt.

    Annál a jelöltnél, ahol ez az utoljára beállított státusz, ott továbbra is látni fogja a státusz nevét egy " törölt " feliratú jelzéssel.

    otthoni vállalkozások