Jutalékmentes kereskedelem - RoboMarkets

Opciós jutalék

Opciós jutalék Mi a részvény jutalék? A tőzsdei jutalék vagy a tőzsdei kereskedési díj egy olyan befizetés, amelyet a befektető teljesít, amikor részvényeket vagy egyéb pénzügyi eszközöket brókeren keresztül vásárol vagy ad el. A részvény jutalékot gyakran részvényenként állapítják meg, de a vállalatok bevezetik a kereskedelemenkénti minimális jutalék összegét is.

opciós jutalék

Ez azt jelenti, hogy ha csak egy ilyen típusú részvényt szeretne megszerezni, akkor 1,5 USD jutalékot fizet, függetlenül annak részvényenkénti összegétől. Minimalizálja Mi a opciós jutalék nélküli kereskedelem?

Milyen termékekre lehet opciózni?

Egyes brókerek ezt a lehetőséget speciális típusú számlákon kínálják, ahol más meghatározott kereskedési feltételeket alkalmaznak.

Jutalék nélküli tőzsdei kereskedés a z RoboMarkets árfolyamon csak R Trader számlákon érhető el 1: 1 tőkeáttétellel.

opciós jutalék

Nincs korlátozás a maximális rendelési mennyiségre. Rendelkezésre álló hangszerek: csak valódi US stocks.

opciós jutalék

Minimalizálja Hogyan vásárolhat részvényeket ingyen? Ha még nincs tagterülete, akkor először ezen az űrlapon regisztrálja. A keresőmezőben válassza ki a kereskedni kívánt eszközt: az összes valós US stocks.

opciós jutalék

Az összes leadott megrendelést jutalék nélkül kezeljük! Minimalizálja Vásárolhatok amerikai részvényeket jutalék nélkül?

opciós jutalék

Jutalék nélküli kereskedés a z RoboMarkets áron R Trader számlákon 1: 1 tőkeáttétellel érhető el, csak valódi US stocks árfolyamon. Minimalizálja Milyen díjak vonatkozhatnak az "1: 1 jutalék nélkül " számlákra? Felhívjuk figyelmét, hogy a "jutalék nélküli" csak a tranzakciós költségekre vonatkozik.

opciós jutalék

Egyéb díjak továbbra is érvényesek, például: Osztalékadók.